CERERE ADMIN STAN!!!!!Acum numai pentru admin!!!
|
|
STAN |
Date: Marţi, 2012-02-28, 9:04 AM | Message # 1 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 0 ]
|
|
|
Nick: STAN Nume: Stan Claudiu Vârsta: 25 SteamID:----- De ce vrei admin?: Pentru a ajuta serveru,in special!!!! Experienta CS?: mai mult de 7 ani Experienta ca admin?: Buna;DA,am mai avut pe 2 servere!! Esti de acord sa tii redirecte?: Da
HS^by^STAN
|
|
|
|
Nepotu |
Date: Marţi, 2012-02-28, 2:18 PM | Message # 2 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 8 ]
|
|
|
Sa nu spuneti k is rau, am sa dau si eu PRO.Dak vei lua admin te rog sa citesti la anunturi despre ban.
|
|
|
|
Budes |
Date: Marţi, 2012-02-28, 2:47 PM | Message # 3 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
pro.
N.S.G - Never Lost
|
|
|
|
VenoM |
Date: Marţi, 2012-02-28, 2:58 PM | Message # 4 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
CONTRA: 1. Nu l-am mai vazut de ceva timp pe server 2. Mereu daca eram multi si era o mapa mai mica ma tot sacaia ( schimba mah odata mapa! esti chior? X are cod. dai mah odata la vot!) Si tot felul de vorbe de acest fel... Adica nu are respect nici macar pentru admini. Oare cum se va comporta cand va fi admin? Si mai ales cu playerii. Deci CONTRA! Dar CATA sau zack decid :|
|
|
|
|
Nepotu |
Date: Marţi, 2012-02-28, 3:59 PM | Message # 5 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 8 ]
|
|
|
Adminul se ia usor dar e greu de pastrat.Mai ast si alte pareri de la alti admini.
|
|
|
|
STAN |
Date: Miercuri, 2012-02-29, 9:36 AM | Message # 6 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 0 ]
|
|
|
ms nepoate!!!si despre acuzatiile lu venom nu cred ca am zis despre vreun admin k e chior sau sa il sacai sa schimbe odata!!!cata stie mai bine!!!acum astept confirmarea lui cata!!!
HS^by^STAN
|
|
|
|
|
VenoM |
Date: Miercuri, 2012-02-29, 2:59 PM | Message # 8 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
vezi stane? mai joaca.. Si zi mersi ca nu am scris si ca ma tot injurai cand tiam dat gag!
|
|
|
|
bUbU |
Date: Joi, 2012-03-01, 0:26 AM | Message # 9 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 1 ]
|
|
|
Si nu mai spun eu k juktor.....ma tot injura...pe langa fapt k imi spune k sunt praf la cs...eu in locu' lui mash uita in top5 k nu se ajunge asa usor si in plus sa se uite la orele mele jucate k am facut in 4-5 zile 27-28 de ore....si sa stii pt intelectu' tau eu niciodata nu am intrat pe nici un server cu coduri...pt k nu ma risc eu sa intru 2 minute cu cod ca sa iau ban permanent...asa ca termina'te cu acuzatiile astea si cu limbaju vulgar persoanei mele! Si daca ash fi ADMIN ai lua contra de la mne pt ca te'am vazut de knd joc doar de 3 ori si atunci ai avut un comflict cu Zack dak nu ma insel knd il sakiai sa schimbe mapa k tie nu'ti place,k qutare are cod...si injurai!
Ionut Florin
Edited by:Nepotu - Vineri, 2012-03-16, 4:11 PM
|
|
|
|