Cerere Admin
|
|
Kimi |
Date: Duminică, 2012-03-25, 3:22 PM | Message # 1 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 1 ]
|
|
|
*1.Nick: Kimi *2.Varsta: 13 jum *3.Contact: cata_rank *4.Numar de ore jucate (minim 15 ): cam asa *5.Cunosti comenzile de baza: stiu multe (pe langa faptul ca se poate da amx_help si se afla comenzile ) *6.Steam ID: - *7.Evidenta redirecte: - *8.Limbaj si comportament decent pe server: Am *9.Cunosc regulamentul adminulor si il respect: da *10.Activitate forum si srv: am *11.Stiu sa fac diferenta dintre un jucator bun si unul cu coduri:da *12.Stiu sa fac diferenta intre lag si speed: da *13.Stiu ce inseamna userid si cum poate fi folosit el: da
Edited by:Nepotu - Duminică, 2012-03-25, 3:36 PM
|
|
|
|
zack |
Date: Duminică, 2012-03-25, 3:55 PM | Message # 2 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 12 ]
|
|
|
Ai 9 mesaje, cu greu se poate numi ca ai activitate pe forum. Contra.
|
|
|
|
Kimi |
Date: Duminică, 2012-03-25, 5:40 PM | Message # 3 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 1 ]
|
|
|
poi decat sa fac posturi cu reply inutile mai bne nu fac si m-am referit la activitate ca intru in fiecare zi si ma uit la cei nou
|
|
|
|
VenoM |
Date: Luni, 2012-03-26, 4:38 AM | Message # 4 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
pai daca zici ca intrii in fiecare zi.. De ce nu te vedem jos unde scrie "activi in ultimele 12 ore" De ce nu te vedem? Inseamna ca nu prea intrii pe forum... Contra.
|
|
|
|
Nepotu |
Date: Joi, 2012-03-29, 3:56 PM | Message # 5 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 8 ]
|
|
|
momentan respins pt admini din lista de mai jos acuma am sa trec cu vederea acest topic dar de acuma o sa trec la avertismente la 2remove. am zis clar post obligatoriu la cereri admin+reclamatii si unban. ============================================== ;>>>Admin Level1<<< "abcdefghijmnopqrstu" ============================================== Nepotu El-Guaje
============================================== ;>>>Admin Level2<<< "bcdefijmnopstu" ============================================== N.S.G - Never Lost eTe^^Na^ Shaggy vladutzu[;x] Smoker
============================================== ;>>>Admin Level3<<< "bcefijmnstu" ============================================== Dau^C|aSa StefaN Dubstep. RyBacK 
|
|
|
|