Lipsa adminilor pe server
|
|
SkiLLo_skiLLz |
Date: Marţi, 2012-02-07, 6:18 PM | Message # 1 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 0 ]
|
|
|
Intalnesc pe server o gramada de codati: speed, aim, wall , no recoil, jok pe serverul asta de 2 saptamani. nu am vazut pe acest server un admin online de fiecare data cand intru. Faceti cva , puneti pe server prezenta obligatorie zilnica macar 1 ora ,aprobatimi cererea de admin daca cu acces la ss , ban si destroy, sau vedeti voi ce mai faceti . Dar nu mias dori ca dintrun server asa de frumos creat si pluginuri superbe sa se trasnforme intrun server de codati . Va rog rezolvati aceasta problema sa nu partiti ca serverul ce lam sustinut eu. In ultima nu mai tinea nimeni redirecte Serverul sa unplut de codati si nu mai faceam dfata sa un server cu 28 de playeri din 32. Eu jok foarte bine cs si nu ii banuiam pe multi de "hackuri" deoarece unii aveam steam , iar pe uni iam vazut pe playzeek cu 3 negre. Va rog faceti cva :D:P
"FyyNdc@ LuMe@ E BwN@ Sy NeBwN@ Dyn ToTdE@wN@ Fr@Te D@c@ PoTy Tw S@ Fy M@y BwN DekaT E@!!"
|
|
|
|
VenoM |
Date: Marţi, 2012-02-07, 6:23 PM | Message # 2 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
mai bine nu ai spune de codati fiindca si pe tine te-am vazut ca ai jucat cu wall! asa ca sa nu mai vorbesti asa...
|
|
|
|
|
VenoM |
Date: Miercuri, 2012-02-08, 5:46 AM | Message # 4 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
nu CATA vorbesc serios... chiar l-am vazut cu wall cand il mai vad am sa ii fac un demo si o sa il postez sa vezi si tu
|
|
|
|