ILoveYouForever
|
|
Crissy |
Date: Vineri, 2012-02-10, 8:32 AM | Message # 1 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 3 ]
|
|
|
Buna CATA sunt ILoveYouForever.Miam loat un nou cs numit lant final.Am itnrat pe srv din greseala cu numele de la counter care era Player Miam schimbat numele in ILoveYouForever si cand intram pe srv nu ma lasa in consola scria you have been baned from this server. Poti face ceva te rog frumos oare de unde am inrtat pe srv cu numele Player de la cs.Poate acest nume era bannad acum eu nu pot intra pe srv.Poti face ceva CATA te rog Sunt ILoveYouForeverAdăugat (2012-02-10, 9:32 AM) --------------------------------------------- Ar fi o solutia sai dai lui Player amx_unban Player Poate asa imi va merge si mie Te rog sa incerci ca nu vreau sa am ban din cauza unui jucator noob
Imi cumpar deagle apas click si ai murit
|
|
|
|
Budes |
Date: Vineri, 2012-02-10, 8:44 AM | Message # 2 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
incearca sa iti pui numele ILoveYouForever .../apoi sa intri cu comanda setinfo _pw "parola" ca e p noua versiune de cs sii nu e salvata parola in config...
N.S.G - Never Lost
|
|
|
|
Crissy |
Date: Vineri, 2012-02-10, 8:45 AM | Message # 3 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 3 ]
|
|
|
1.CATA incearca sa dai amx_unban Player 2.Incearca amx_unban ILoveYouForever ca poate mia dat un admin chiar pe numele asta ban cum e never mai face greseli 3.Daca nu merge vezi tu cum facem vorbim si pe mess dar incearca si tu nu ma lasa sa ma conectez scrie you have been banned from this server nush te rog sa rezolviAdăugat (2012-02-10, 9:45 AM) --------------------------------------------- nu merge never nush ce are ai incercat sami dai tu ban din greseala? am incercat si cu setinfo _pw (parola)
|
|
|
|
Budes |
Date: Vineri, 2012-02-10, 8:47 AM | Message # 4 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
nu am dat nici un ban pe nici un nume de a tau vrei sa incerc sa intru sa scot ban depe Player ???
N.S.G - Never Lost
|
|
|
|
Crissy |
Date: Vineri, 2012-02-10, 8:50 AM | Message # 5 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 3 ]
|
|
|
da incearaca si dupa player si dupa Iloveyouforever ca poatte merge Adăugat (2012-02-10, 9:50 AM) --------------------------------------------- 1. amx_unban Player 2.amx_unban ILoveYouForever
|
|
|
|
Budes |
Date: Vineri, 2012-02-10, 8:52 AM | Message # 6 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
hey ,te rog nu exagra ca nu fac chiar asa mari greseli sati dau tie ban:| ,incearca acum am dat unban si la ILoveYouForever,si la Player ...
N.S.G - Never Lost
|
|
|
|
Crissy |
Date: Vineri, 2012-02-10, 8:54 AM | Message # 7 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 3 ]
|
|
|
ok dami id tau de mess sa vb
|
|
|
|
Budes |
Date: Vineri, 2012-02-10, 8:55 AM | Message # 8 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
boss_al3xx
N.S.G - Never Lost
|
|
|
|
Mihai |
Date: Vineri, 2012-02-10, 11:49 AM | Message # 9 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 0 ]
|
|
|
Crisy Numele "Player" este banat si deoarce ai intrat uh cu numele poate teo fi banat cineva! Incearca sa scrii in consola setinfo _pw +pass si vezi daca iti merge ca vorba lu' Budeas nu ai salvat in config!
Sunt nou pe acesc sv;)
|
|
|
|
Crissy |
Date: Vineri, 2012-02-10, 1:06 PM | Message # 10 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 3 ]
|
|
|
Nu merge Adăugat (2012-02-10, 2:06 PM) --------------------------------------------- Sa rezolvat era din cauza la ip mia dat unban dauclasa pe ip dar cine mio fi dat banip? nush sa rezelvot
|
|
|
|