Reclamatie admin
|
|
Mihai |
Date: Vineri, 2012-02-10, 6:24 PM | Message # 1 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 0 ]
|
|
|
Nick--N.S.G - Never Lost COD-- SilentAim Dovada--http://www.mediafire.com/?6c3jw84ll3edzif e cam micuta dar arata cum ii sare tinta...
Sunt nou pe acesc sv;)
|
|
|
|
Budes |
Date: Vineri, 2012-02-10, 7:34 PM | Message # 2 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
da cum imi sare tinta :))da in fine sa vb alti admini sa zica... nu imi dau eu parerea la demou meu =))
hai adminii dati cu parereea am eu (aim)?? //// ma mihai imi place ,bv ca mai verificat.dar trebuia oleaca mai lung demou...ee da faci tu altu:P
N.S.G - Never Lost
Edited by:Budes - Vineri, 2012-02-10, 7:51 PM
|
|
|
|
Crissy |
Date: Vineri, 2012-02-10, 8:12 PM | Message # 3 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 3 ]
|
|
|
1.Dovada numi merge 2.Eu nu am vzut ca are vreun fel de cod sa vedem ce zice cata
Imi cumpar deagle apas click si ai murit
|
|
|
|
Budes |
Date: Vineri, 2012-02-10, 8:39 PM | Message # 4 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
ASTA E SILENT AIM copile >>> http://www.youtube.com/watch?v=iV-ArJv9a9s&feature=related << sa stii de acum si diferenta intre aim si silent este ca (silentul) da hs numai cand pui tinta pe om si (aim pur) da HS fara sa pui tinta pe el ... in fine iti zic sa stii de acum ...
N.S.G - Never Lost
Edited by:Budes - Vineri, 2012-02-10, 10:21 PM
|
|
|
|
|
CATA |
Date: Vineri, 2012-02-10, 11:55 PM | Message # 6 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 11 ]
|
|
|
Voi toti care va inregistrati sau admini nu veniti cu mesaje de genul ai rezolvat cu codatul ala. X e codat dar nam poze. Scoate Adminul lu Y ca mia dat destroy/fuckoff etc... Considerati ca, CATA e un User si nu Administrator Va Multumesc. CATA
|
|
|
|
Budes |
Date: Sâmbătă, 2012-02-11, 5:30 AM | Message # 7 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
ok..Cata te inteleg ce spui in ultimul mesaj ,dat nustiu dc Mihai e asa plangacios, ca daca ma gandesc bine e cel mai enervant tipa pe sv ca e x codat ca y are wall,cere schimbarea mapei daca nu face el frag...adica eu nu ma plang acum de el ,dar e enervant..daca are cv cu miine:) sami zica personal...si chiar as vrea sa vezi demou... si in legatura cu clipul ,dor dinastea gasesc cand scriu silent aim...acuma daca e asa sau daca se manifesta altfel...nustiu...nus expert.. Sii chiar as vrea sa evaluezi cerea lui Mihai si sami zici si mie ce ai decis si as vra daca are dreaptaate sa primesc ban si asta e si daca nare sai dai si lui o sanctiune.
N.S.G - Never Lost
Edited by:Budes - Sâmbătă, 2012-02-11, 5:32 AM
|
|
|
|
Mihai |
Date: Sâmbătă, 2012-02-11, 2:30 PM | Message # 8 |
|
|
|
Aveţi