ce am facut zack????
|
|
Budes |
Date: Duminică, 2012-02-12, 8:00 PM | Message # 1 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
ce am facut dc ban permanent ?? ca nam dat eu la vot... uite : http://www.mediafire.com/imageview.php?quickkey=16iokvr77p3p4pd http://www.mediafire.com/imageview.php?quickkey=2k4y2ma24wsa7c4
A fost dat la vot de "ILoveYouForever" intrebarea: Vote Stie_zack_sa_administreze 1 bine? 2 DA 3 NU
ce am facut eu nu inteleg'...
N.S.G - Never Lost
Edited by:Budes - Duminică, 2012-02-12, 8:46 PM
|
|
|
|
Crissy |
Date: Luni, 2012-02-13, 10:07 AM | Message # 2 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 3 ]
|
|
|
Oi fi dat eu dar am dat cancelvote am vrut sa vad daca imi merge astea cu vote ca inaine nu mergea:D si am scris stiu_zack_sa_administrez era vorba de mine daca stiu:))
Imi cumpar deagle apas click si ai murit
|
|
|
|
Budes |
Date: Luni, 2012-02-13, 11:21 AM | Message # 3 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
Aaaaa poi zi si lu zack ca crede ca eu am dat votul...
N.S.G - Never Lost
|
|
|
|
CATA |
Date: Luni, 2012-02-13, 4:04 PM | Message # 4 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 11 ]
|
|
|
Budes, Crissy, Potolitiva cu tot felu de comenzi scrie destul de clar ca nu trebuie sa abuzezi de comenzile de admin sau vreti sa sterg toti admini. Si despre alt ceva nu stiti sa discutati numai ca X si Y sau ... frecat pe PLM Cu subiecte noi nu venti Dar veniti cu acuzati cea cei drept sa acuzi dar mi se pare greu sa cred ca ai gresti comanda etc.. Eu de ce nu grsesc cand va trec admini ce ar fi in loc de admin greseala sa va trec la Slot
|
|
|
|
Budes |
Date: Luni, 2012-02-13, 4:13 PM | Message # 5 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
poi staii...ce am facut eu de data asta intrasem de 60 de sec pe sv si direct am lot ban ,ceam facut eu?!
N.S.G - Never Lost
Edited by:Budes - Luni, 2012-02-13, 4:13 PM
|
|
|
|
CATA |
Date: Luni, 2012-02-13, 7:32 PM | Message # 6 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 11 ]
|
|
|
Budes, Am zis ca tu in mod special ai facut ceva nu cred am zis sa va terminati cu comenzi aiurea ca ala este mai buna ca ala este mai prost etc...
9. Atentie, adminii sunt doar niste playeri cu noi responsabilitati! Nu va imaginati ca fiind admini sunteti imuni fata de restul playerilor/regulilor! 13. Nu suferiti de admin - Sanctiune: SUSPENDARE/RETROGRADARE/STERGERE 10. Adminii nu au voie sa se certe pe server , aveti probleme le rezolvati pe forum. Sanctiune: SUSPENDARE/RETROGRADARE/STERGERE 8. Adminele sunt personale si orice folosire de catre alti jucatori va atrage dupa sine suspendarea acestora.
|
|
|
|
Crissy |
Date: Luni, 2012-02-13, 7:33 PM | Message # 7 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 3 ]
|
|
|
.Are dreptate CATA .In primul rand zack nu ia placut de tine ca nu schimbai mapa deloc in ultimele 5 min lasai mapa care venea la nextmap .2.Chiar am observat odata unu injura bagamias......... aia si nu iai dat gag 3.Poate nu e cauza asta cu Vote poate nu ia placut lui zack de tine si poate daia tia dat ban
|
|
|
|
Budes |
Date: Luni, 2012-02-13, 8:36 PM | Message # 8 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
no nu ia placut de mine ,ok ,deci acum cui nui place de mine sa ziica si eu ma retrag !
cum nu schimb mapele tot timpul dau ce zic jucatori daca sa ma intamplat sa ceara toti awp si urmatoare harta sa fie awp am lasat sa schimba jocul.. si cu in juratura poate mia scapat sau poate avea deja gag sau poate eu era in joc si tu spec si cred ca vine de la sine ca u trebuia sai dai gag...si te rog cristina nu mai sarii cu afirmatii derste de copil...
N.S.G - Never Lost
|
|
|
|
|
Crissy |
Date: Luni, 2012-02-13, 9:09 PM | Message # 10 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 3 ]
|
|
|
Bine cata dar imi dai unban ca nu verau sa stau si eu panda maine de dimineatza 600 min:((
|
|
|
|
CATA |
Date: Luni, 2012-02-13, 9:16 PM | Message # 11 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 11 ]
|
|
|
Quote (CATA) Bine cata dar imi dai unban ca nu verau sa stau si eu panda maine de dimineatza 600 min:(( Nu vad ce cauti in discutia asta ca e legat de banul tau postati unde deschideti Topic
|
|
|
|
zack |
Date: Luni, 2012-02-13, 9:35 PM | Message # 12 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 12 ]
|
|
|
N-am nici o simpatie personala pentru nici unul dintre voi. Budes, ti-am dat ban din greseala, imi cer scuze. De acum incolo cine mai face abuz de admin si nu-l cheama CATA are ban+delete admin direct.
|
|
|
|
Budes |
Date: Luni, 2012-02-13, 9:46 PM | Message # 13 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
ok,ms...scuze acceptate zack.
si vezi Cristino scoateai vorbe aiurea ...
no stergeti va rog topicul asta si sper sal uitam cu toti si sa nu mai ajungem in situatia asta...
Stima!
N.S.G - Never Lost
|
|
|
|