[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Moderatorul forumului: Nepotu  
Disperata rau
NuAmBani Date: Vineri, 2012-02-17, 6:46 PM | Message # 1
Aveţi
Reproofs:
Respect
[ ]

CATa sunt iloveyouforever miam facut alt cont pentru ca pe celalalt am primit ban pe forum?

1.mAI sti ca tiam spus cami stie cinevas parola? de la admin? eu am venit acasa la ora 3 4 eram sigur acasa am plecat pe la 2:50 de la scoala O fi intrat cu cod dar nu am avut cod niciodaTA Eu personal se poate ownerul sami dea unban pe forum pe contu crissy parola nu o zic ca e a mea:D Am fost banata nush cum mam uitat la demo-ul ala si asa vede oricum un admin .Se poate sami dai unban? daca da o satyi trimit parola noua sami poti schimba parola de la admin Cu nick:ILoveYouForever nush ce sa intamplat si chiar iubesc srv nu vreau sa mise intample asta
VenoM Date: Vineri, 2012-02-17, 6:51 PM | Message # 2
Awards: 14
Aveţi
Reproofs:
Respect
[ 9 ]
dar parca mai devreme ai spus ca ai ajuns acasa la 2 nush unde pe forum si acum zici ca la 3-4??
De unde sa stie adminul ca nu inventezi? :|
Nepotu Date: Vineri, 2012-02-17, 6:59 PM | Message # 3
Awards: 4
Aveţi
Reproofs:
Respect
[ 8 ]
nu avea cn sa ti ghiceasca parola decat dak ai spus-o tu la cnv.

8. Adminele sunt personale si orice folosire de catre alti jucatori va atrage dupa sine suspendarea acestora.
deci incalcarea regulamentului si ai primit ceea ce ai meritat.
@NuAmBani se poate sa ne lasi un ip si firma de net?
NuAmBani Date: Vineri, 2012-02-17, 9:42 PM | Message # 4
Aveţi
Reproofs:
Respect
[ ]

Am si eu o prietana buna vecina cu mine am avut incredere in ea? Eu nu am facut nimica imi stie parola de la admin pentru ca imi stie parola de la un mail Scuze nam avut ce face.Imi pare rau daca va suparat am vb cu ea si ea a spusca a intrat nu am ce face stie tot la mes la mal la amdin nush de unde dar stie:D poate ca a intrat pe mes si la messaje a vazutr

Adăugat (2012-02-17, 10:42 PM)
---------------------------------------------
Mi-sa loat si adminu dar nu as accepta un defuze sa mise ia adminu si ban pe forum ca imi place mult servarul si nu verau sal parasesc

Adăugat (2012-02-17, 10:42 PM)
---------------------------------------------
Un refuze

Nepotu Date: Vineri, 2012-02-17, 10:32 PM | Message # 5
Awards: 4
Aveţi
Reproofs:
Respect
[ 8 ]
:))) ma da prietena asta a ta joaca cs bine sau nu ai vazut demoul:))) mai bine mi se pare k esti chiar TU si nu e nici o persoana care iti stie parola.
+k te am rugat sa lasi IP si firma de net si rog si adminul care a dat banul sa posteze si el IP-ul victimei; doar asa putem afla dak esti u sau nu.
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: