Destroy ?
|
|
sgtmaybe |
Date: Vineri, 2012-03-02, 3:09 PM | Message # 1 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 0 ]
|
|
|
Nick: Sgt.MayBeYouWillDie!____ IP: nu am ban Admini: N.S.G Never Lost Motiv: asta ma intreb si eu Poza: http://postimage.org/image/iwdzwivhf/ http://postimage.org/image/449a56pkd/
Pretene daca nu sti cum se face ss sau demo iti dau un sfat lasate de adminat in primu rand se scrie "status" in "consola" sa vezi acel player este steam on/of 2 se face un scurt demo (Record sgt.dem) si daca crezi ca acel player are ceva amx_ss "nume" era greu dar nu tu direct destroy ca na asta fac acei admini care le este sila sa isi faca datoria oricum am facut theard asta sa iti arat cat de inapt esti si am si scos servaru de la favorite hai bafta si invata sa adminezi.
|
|
|
|
Nepotu |
Date: Vineri, 2012-03-02, 3:24 PM | Message # 2 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 8 ]
|
|
|
1.N.S.G. dak nu ai dovada k acest player a avut cod sau a injurat la a doua abatere -1rank (fara acces la ban, destroy, fuckoff etc) vei putea doar sa shimbi mapa si vot.
2.sgtmaybe-primul destroy nu stiu dc l-ai luat, iar in al doilea rand acum 5min chiar meritai unul pt insulde admin.
Ast un raspuns N.S.G. sau dovada.
|
|
|
|
Budes |
Date: Vineri, 2012-03-02, 3:25 PM | Message # 3 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
1.ma insultai(aduceai injuri la adresa mea) 2.statei la panda cu awp pe o harta unde trebuia sa salvezi prizonieri. 4. tiam spus de nustiu cate ori sa nu mai stai la panda ca ei destroy, nu ma bagai in seama. 5.ai lot si ban de la Nepotu,ca a vazut si el ca ma insultai.
Pe aceste motive ai primit destroy.
N.S.G - Never Lost
Edited by:Budes - Vineri, 2012-03-02, 3:26 PM
|
|
|
|
Nepotu |
Date: Vineri, 2012-03-02, 3:28 PM | Message # 4 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 8 ]
|
|
|
@ N.S.G. se da slay/kick/ pt panda sau neatingerea obiectivelor TERO cau CT. a doua oara -1rank si orice ban/destroy/fuckoff adminul trebuie sa dispuna de dovada (demo, ss) in caz contrar se va ajunge la suspendarea acestuia.
|
|
|
|
Budes |
Date: Vineri, 2012-03-02, 3:31 PM | Message # 5 |
|
|
|
Aveţi
|
|