Clan N.S.G
|
|
Budes |
Date: Sâmbătă, 2012-02-25, 0:07 AM | Message # 1 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
Infiintam vechiul clan N.S.G !... Cu o noua achizitie ca Lider sa fie – Cataa – eu cu el vrem sa facem acest clan sa fie clanul servarului ,ca numai cei care intra pe cs.xcszone.com .sa poata fii membri. –asta ar fi o regula… si acum va explic cv despre numele – N.S.G – (NEW STAR GENERATION) Clanul Va face recrutarii daca se aproba.. Recrutarile+probele se vor da cu mine si Cataa … Eu zic cosa iasa cv nou si ca osa se mareasca aceasta comunitate CS.XCSZONE.COM. Cei care vor intra in clan vor avea : Membru de 2 saptamani N.S.G-“nick”^new Membru de 1 luna N.S.G-“nick”*cL Y|M moderatori : boss_al3xx Cata_rank Daca se aproba cerem si o “Tema de discutie” cu numele Clan N.S.G ,unde osa postam lista cu membri,si cand avem meciuri+Regulile. Categoria va arata cam asa: http://www.mediafire.com/i/?6ybhvou3ov68th3 Astept pareri! Multumesc!
N.S.G - Never Lost
Edited by:Budes - Sâmbătă, 2012-02-25, 0:11 AM
|
|
|
|
Cataa |
Date: Duminică, 2012-02-26, 6:39 PM | Message # 2 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 1 ]
|
|
|
Scuze ca te corectez dar este asa Regulament-regulamentul serverului Si subpunctele le vom face noi .
Adăugat (2012-02-26, 6:39 PM) --------------------------------------------- Se vede ca nu ne bagati in seama Eu unu parasesc xcszone asa ca bye bye
N.S.G-Cataa*cL: Arma preferata : AK47 Pistolul preferat: DEAGLE Harta preferata(cate o harta la un mod): BB : bb_crete4 ; CS : de_dust2 ; DR : dr_arctic ; SRUF : surf_green3 ; ZM : zm_dust
Edited by:Cataa - Duminică, 2012-02-26, 6:40 PM
|
|
|
|
Budes |
Date: Duminică, 2012-02-26, 6:42 PM | Message # 3 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
Da se vede ca nu va intereseaza asa k sar putea sa urmez acelasi drum k Cataa....
N.S.G - Never Lost
Edited by:Budes - Duminică, 2012-02-26, 6:42 PM
|
|
|
|
VenoM |
Date: Duminică, 2012-02-26, 7:50 PM | Message # 4 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
pai tu vrei sa pleci de pe forum si server doar fiindca pleaca si el...:))
|
|
|
|
Budes |
Date: Duminică, 2012-02-26, 8:14 PM | Message # 5 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
nu frate,dar dc nu suntem bagati in seama,? putea sa zica NU ,sau DA sau cv ori ce ,dar nu vezi ca nu se uita nimeni...
N.S.G - Never Lost
|
|
|
|
|
Budes |
Date: Duminică, 2012-02-26, 11:50 PM | Message # 7 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
ok,atunci . :)) =)) Bfta
eu am plecat.
N.S.G - Never Lost
|
|
|
|
|
zack |
Date: Luni, 2012-02-27, 9:45 PM | Message # 9 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 12 ]
|
|
|
Ma nu e vorba de plecat sau ca nu va bagam in seama, dar sincer n-am inteles care e treaba cu clanul vostru... Aveti nevoie de server sa va tineti meciurile sau vrei admin pentru membrii clanului? Daca e asa, atunci nu e cazul. Sa va lasam serveru sa va faceti meciurile e chiar imposibil si absurd, iar admin la membrii clanului nu se poate...in timp da, ca orice alt player. Daca aveti nevoie de sectiune dedicata pentru clan aici pe forum atunci va ajutam cu mare placere. Asta se poate face.
|
|
|
|
Budes |
Date: Luni, 2012-02-27, 10:22 PM | Message # 10 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
poi asta vrem .. sa ne facem un clan si sa tinem meciurile pe alt sv .asta vream sa facem nu vream servarur sau alt cv decat o sectiune unde sa se innscrie jucatori si unde sa scrim noi cand sunt meciurile...
si in timpul meciului sa facem si reclama ca suntem jucatori depe xcszone.. asta era ideia noasta sa facem un clan sa adunam jucatori...Adăugat (2012-02-27, 10:22 PM) --------------------------------------------- dar acum ca cataa a plecat. degeaba eu singur nu ma pot ocupa de tot...
N.S.G - Never Lost
|
|
|
|
MiHaiTa |
Date: Miercuri, 2012-03-14, 11:52 AM | Message # 11 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 0 ]
|
|
|
pacat de clan... nu trebuia sa va pierdeti cumpatu...
|
|
|
|
Budes |
Date: Miercuri, 2012-03-14, 3:12 PM | Message # 12 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
crez?
N.S.G - Never Lost
|
|
|
|
VenoM |
Date: Miercuri, 2012-03-14, 4:25 PM | Message # 13 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
cred si eu ca MiHaiTa, zice bine :)) Nu trebuie sa te ambalezi asa tare daca nu s-a ocupat nimeni pana atunci.. Trebuia doar sa mai astepti pana se uita cineva.. :|
|
|
|
|
MiHaiTa |
Date: Miercuri, 2012-03-14, 4:28 PM | Message # 14 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 0 ]
|
|
|
pai cum sa nu... odata am stat o saptamana sa mi se raspunda la o cerere de admin... alt baiat care era in aceasi situatie ca mine a facut "ca toti dracii" si si-a mai luat si ban pe forum :))
deci rabdare ca se rezolva toate
|
|
|
|
Budes |
Date: Miercuri, 2012-03-14, 4:29 PM | Message # 15 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
scuze rabdarea... nu este punctul meu forte .
N.S.G - Never Lost
|
|
|
|
VenoM |
Date: Miercuri, 2012-03-14, 4:47 PM | Message # 16 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
pai nu este punctul tau forte dar ar trebui sa mai incerci cu rabdarea.. sa o dezvolti
|
|
|
|