[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Moderatorul forumului: Nepotu  
Reclamatie Iloveyouforever
Dubstep Date: Miercuri, 2012-02-15, 5:43 PM | Message # 1
Awards: 1
Aveţi
Reproofs:
Respect
[ 6 ]
acest admin care pretinde ca e fata da ban,fuckoff,si tot ce vrea el cand vrea el fara dovezi fara poze fara nimic, motivul care il baga mereu : silentaim ... jucam cu nick RbkZ00r`si mi-a dat bann pe motiv de silentaim fara dovezi .. insa eu am dovezi ca in timp ce jucam am facut print si nu aveam nici un cod.. si sunt multi pe srv carora cum joaca mai bine ban ca au cod.luatii nene adminul ca in cateva sapt nu mai intra nici dracu pe srv cu iloveyou si Nsg care la fel fara explicatii da ban si fara dovezi .. dc? daca iei adminu primesti ban ?ai silent aim? asa se face?
Crissy Date: Miercuri, 2012-02-15, 5:46 PM | Message # 2
Awards: 6
Aveţi
Reproofs:
Respect
[ 3 ]
1.N.S.G never tia dat ban
2.Tiam dat ban pentru spawn
3.Chiar daca loai pe altcineva din spawn tot primeai ban asa ca vino cu ceva dovezi ca nai dat tu din spawn:))

Imi cumpar deagle apas click si ai murit
VenoM Date: Miercuri, 2012-02-15, 5:48 PM | Message # 3
Awards: 14
Aveţi
Reproofs:
Respect
[ 9 ]
Mah daca tot faceti reclamatii aduceti si dovezi ca sa le vada ownerii gen CATA sau zack wink
Dubstep Date: Miercuri, 2012-02-15, 5:50 PM | Message # 4
Aveţi
Reproofs:
Respect
[ 6 ]
lasa spwan ca pe fy snow nu era spawn ok? si dupa pe awp nu dadeam din spawn ..si v-ati distrat amun2 dan ban si fuck off d aiurea fara dovezi.ok demonstreaza tu ca am dat din spawn:) sa vad..demonstreaza ca am avut silentaim demonstreazaa si tu si nsg tot ce ati facut astazi pe srv:) .. sa vad..eu o sa pun poza ca nu aveam nici un cod:)

Adăugat (2012-02-15, 6:50 PM)
---------------------------------------------
da iei au dovezi cand dau ban? sa faca poze nu sa iti dea ban si sa zica motiv silentaim? dc ca ai dat un HS? pai asta-i admin? astia 2 sunt admini? intra putin pe srv sa vezi cum nu le convine cva cum dau ban si fac ce vor ei

"Rareori ne gândim la ceea ce avem, dar mereu la ceea ce ne lipseşte." (Schopenhauer)
Crissy Date: Miercuri, 2012-02-15, 5:51 PM | Message # 5
Aveţi
Reproofs:
Respect
[ 3 ]
Ok diseara intram pe srv si dadeam vote dubstep_da_din_spawn? da nu cu cata de fata sa vedem ce zice lumea
2.N.s.g never tia dat ban pe fy_snow nu ma baga pe mine in asta la mine e vorba cu spawnu

Dubstep Date: Miercuri, 2012-02-15, 5:57 PM | Message # 6
Aveţi
Reproofs:
Respect
[ 6 ]
Intra disera si da la vot sa vezi.. oricum vreau dovezi ca am dat eu din spawn...prezintale si justificati fapta.. si nsg ii fac si lui topic imediat ptr tot ce a facut astazi .. intelegi ? nu se da asa fuck off ban si ce vrea el ca ai silentaim fara sa faci poze fara nimic .. ca e admin si hai sa profit...dar tu prezinta dovezile ca eu Dubstep am dat din spwan ok? poze ce vrei tu .. nu e corect ce faceti .. abuzati de admin..

"Rareori ne gândim la ceea ce avem, dar mereu la ceea ce ne lipseşte." (Schopenhauer)
Crissy Date: Miercuri, 2012-02-15, 5:58 PM | Message # 7
Aveţi
Reproofs:
Respect
[ 3 ]
bINE DAR NU ma baga pe mine de ceva ce nu tiam dat ok? tiam dat doar ban pentru spawn atata

VenoM Date: Miercuri, 2012-02-15, 5:59 PM | Message # 8
Aveţi
Reproofs:
Respect
[ 9 ]
ALO ALO :)) Ce este mah aicia?
TERMINATI! Ce aveti? Dubstep tu esti baiat ar trebui sa te comporti mai frumos cu o domnisoara ca si Crissy :X
Dubstep Date: Miercuri, 2012-02-15, 6:03 PM | Message # 9
Aveţi
Reproofs:
Respect
[ 6 ]
Parerea mea? nu cred ca e domnisoara ... si am ptr ca profita de admin asta am .. si nimeni nu face nimic .. smile

VenoM Date: Miercuri, 2012-02-15, 6:09 PM | Message # 10
Aveţi
Reproofs:
Respect
[ 9 ]
Dar nu trebuie sa va certati aici!
Nah nu e domnisoara :))
Este o fata de 17 ani dar nu va mai certati atata.
Vorbiti altundeva daca vreti sa va certatti :))
Crissy Date: Miercuri, 2012-02-15, 6:14 PM | Message # 11
Aveţi
Reproofs:
Respect
[ 3 ]
nu sunt doamna ca nus maritata:))))) am doar 17 ani:| :)) deci sunt domnisoara

Adăugat (2012-02-15, 7:14 PM)
---------------------------------------------
Nu profit deloc de admin asa ca.........

VenoM Date: Miercuri, 2012-02-15, 6:17 PM | Message # 12
Aveţi
Reproofs:
Respect
[ 9 ]
Fetito... La 17 ani credeam ca stii sa citesti mai bine :)))
Eu ti-am zis domnisoara... :)))
Nu tia zis nimeni doamna :))
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: