Reclamatie NSG never lost
|
|
Dubstep |
Date: Miercuri, 2012-02-15, 6:01 PM | Message # 1 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 6 ]
|
|
|
Astazi asa numitul admin NSG never lost mi-a dat de 4 ori ban apoi fuck off ... MOTIV :silentaim.. fara sa faca poze fara sa aiba vreo dovada fara nici un argument concret , pur si simplu abuzand de functia sa de admin si vrand sa-i dovedeasca lui Iloveyouforever ca el, NSG e MARELE ADMIN..dovezi nsg vreau sa vad .. arata-mi ca aveam silent aim , arata-mi ptr ce ai dat toate astea? nene cum joci mai bine cum ai cod? sau aaa daca iti zbor tie capu am cod?
"Rareori ne gândim la ceea ce avem, dar mereu la ceea ce ne lipseşte." (Schopenhauer)
|
|
|
|
zack |
Date: Miercuri, 2012-02-15, 6:06 PM | Message # 2 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 12 ]
|
|
|
Dubstep lasa-mi nick-ul si ip-ul sa-ti scot banul. O sa am o discutie mai serioasa cu adminii ca vad ca e cazul.
|
|
|
|
VenoM |
Date: Miercuri, 2012-02-15, 6:06 PM | Message # 3 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
Mah nu il acuza pe NSG fara motiv! Si mai ales fara dovezi! Arata dovezile si dupaia mai fa reclamatie pe forum!
|
|
|
|
Dubstep |
Date: Miercuri, 2012-02-15, 6:08 PM | Message # 4 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 6 ]
|
|
|
man nu trebuie sa imi scoti banul ca am ip dinamic , toata treaba e ca pur si simplu profita de admin .. pun poza imediat
"Rareori ne gândim la ceea ce avem, dar mereu la ceea ce ne lipseşte." (Schopenhauer)
|
|
|
|
Crissy |
Date: Miercuri, 2012-02-15, 6:10 PM | Message # 5 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 3 ]
|
|
|
Cica profit:)) nu profit deloc fac ce trb pentru srrv cami place si e sooper Adăugat (2012-02-15, 7:10 PM) --------------------------------------------- Scuze scueze trb sa trimit respuns la alt dasta scuze
Imi cumpar deagle apas click si ai murit
|
|
|
|
Dubstep |
Date: Miercuri, 2012-02-15, 6:10 PM | Message # 6 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 6 ]
|
|
|
o sa pun imediat dar stai sa iti explic venom cum sa pun eu poza ca nu aveam aim .. :)) stiu eu ca imi da ala ban ? sa puna el poze ca el e admin si ii trebuiesc dovezi intelegi? nu ii mai lua apararea ca nu asa se face cand ai admin poza, dovada si atunci no comment tata , dar nu asa! sa ii ia adminul ca abuzeaza de el
|
|
|
|
Crissy |
Date: Miercuri, 2012-02-15, 6:11 PM | Message # 7 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 3 ]
|
|
|
A bada asta e bine pus mam incurcat:)))
Imi cumpar deagle apas click si ai murit
|
|
|
|
Budes |
Date: Miercuri, 2012-02-15, 6:11 PM | Message # 8 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
! nu cred ca te atepti ,dar uite am si dovada cai silent-aim. asa ca sa vedem ce mai zici acum.. si cand iti da omul ban vino si va reclamatie atunci nu mai intra pe sv ca ai tu ip rotatibil ,aa si nu mai ma jugni pe sv ;).
DOVADA: http://www.mediafire.com/?sov9uo4zh2nr9lu
N.S.G - Never Lost
|
|
|
|
Dubstep |
Date: Miercuri, 2012-02-15, 6:19 PM | Message # 9 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 6 ]
|
|
|
asta e silentaim ma:))? Adăugat (2012-02-15, 7:19 PM) --------------------------------------------- zack uitete si zi tu ca nu e boot adminul:)) unde vezi tu ca am silentaim ba:))?
|
|
|
|
Budes |
Date: Miercuri, 2012-02-15, 6:22 PM | Message # 10 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
:)) da ce este ?
care se uita la demo va rog uitativa cu atenti ca pe parcursul lui sunt prinsi si alti jucatorii si sa vedete cum se dece tinnta la Dubstep si cum se duce tinta la alti jucatori.. se vede clar...
zack sau CATA sa ia decizia finala !
N.S.G - Never Lost
|
|
|
|
Dubstep |
Date: Miercuri, 2012-02-15, 6:24 PM | Message # 11 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 6 ]
|
|
|
zack iai frate adminul daca asta e silentaim=)) te-ai facut de ras NSG .. sa vede ca esti admin Adăugat (2012-02-15, 7:24 PM) --------------------------------------------- ce se vede ma daca aveam silent aim din rpimul clik zburam capu? tu nu vezi ca eu trag in ei :))? se numeste cs nene , cativa ani de cs :)) ..ma misc si trag in ei cate 3 gloante si am silentaim=)) lol ..te-ai facut singur de ras cu demo asta care mai e si scurt:)) ..
|
|
|
|
GineSce |
Date: Miercuri, 2012-02-15, 6:26 PM | Message # 12 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 0 ]
|
|
|
Ce zici tu ma ? ca ala e SilentAim ? intra pe youtube si scrie silentaim , si uite`te acolo cum arata defapt . baiatu` asta a dat 2-3 headshot`uri in tot demo ala , la fel cum le dai si tu , si eu , si toata lumea . mai uite`te de vreo 10 ori la demo ala , si revii dupa cu un mesaj : GineSce , esti un zeu , mersi ca mi`ai deschis ochii . Recunosc , nu stiu sa adminez . Bafta !
|
|
|
|
Budes |
Date: Miercuri, 2012-02-15, 6:29 PM | Message # 13 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
Dubstep inceteaza cu comentariile asteptam decizia unul administrator! si sa sti ca la silent-aim nu da direct cap !
N.S.G - Never Lost
|
|
|
|
Dubstep |
Date: Miercuri, 2012-02-15, 6:31 PM | Message # 14 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 6 ]
|
|
|
uitete pe youtube la silentaim si vezi cum joaca unu cand are silentaim..si dupa mai da ban fuck off si tot ce ai mai facut.
|
|
|
|
GineSce |
Date: Miercuri, 2012-02-15, 6:36 PM | Message # 15 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 0 ]
|
|
|
Da , mersi ca ne`ai spus ca nu da direct cap . noi nu stiam . De parca nu se numeste SILENT aim . sa faci demo la toti jucatorii dupa server . pana maine ii banezi pe toti , cu super motivu` tau ca au aim . Nu mi`ai facut cumva si mie demo inainte sa imi dai ban tot pentru aim ? pune`l aici te rog . vreau sa il trimit la aia din PGL , sa vada cat de bine dau .
|
|
|
|
Budes |
Date: Miercuri, 2012-02-15, 6:44 PM | Message # 16 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
nu va mai ambalati asa mo ! si ces cu glumele aste de prost gust va credeti asa buni:)) ducetiva pe sv PGL ... decizia o iau un administrator.. asa ca liniste
N.S.G - Never Lost
|
|
|
|
Dubstep |
Date: Miercuri, 2012-02-15, 6:59 PM | Message # 17 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 6 ]
|
|
|
sper sa iti zboare adminu .. ca oricum nu stii sa adminezi:)) nush cum de ai reusit .. app stii ce imi pare rau?cand ai intrat pe srv prima oara trebuia sa iti fac demo pe cs_deagle ca rupeai cu aimu` :)) ..da nu stiam ca o sa devii admin.. oricum astept decizia:)) .. oricum oricine se uita pe demo si un incepator isi da seama ca ala nu e silent aim sau orice cod asa ca succes! mai invata!Adăugat (2012-02-15, 7:59 PM) --------------------------------------------- nu ma duc pe srv PGL , ca imi place acest srv da imi pare rau ca sunt dastia ca tine , "admini" care habar nu au sa utilizeze adminatul .. si se mai si fac de ras cu cate un demo dasta:)) !..
|
|
|
|
|
Dubstep |
Date: Miercuri, 2012-02-15, 7:17 PM | Message # 19 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 6 ]
|
|
|
eu copil sau tu ?:)) eu am 20 de ani tu?nu joc cu cod :)) tu te-ai facut de ras cu demo ala :)) ti-am zis scrie pe youtube silentaim si vezi ce face :))..si nu o da la intors cu ce ti-am facut!! nu am nimic decat cu tine..cu iloveyouforever aveam ca am crezut ca ea mi-a dat ban astazi si fuck off si ce ai mai facut tu pe acolo..da m-a lamurit si mi-a zis ca tu ai fost maestrul:)) ..care nu stie sa admineze in fine m-ai plictisit.. dba astept un administrator sa rada putin de tine , defapt de demo-ul tau ..si da vreau sa iti ia adminul si sa il dea altcuiva care intradevar stie sa admineze ! eu nu joc cu cod am steam in primul rand..da ce sa stii tu :)) .. hai bft ca intru putin la joc.mai profita putin de admin cat mai ai timp..sau sa zic mai abuzeaza putin ...
|
|
|
|
zack |
Date: Miercuri, 2012-02-15, 8:13 PM | Message # 20 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 12 ]
|
|
|
Nu e cazul de aim. Rbk curat.
|
|
|
|
Dubstep |
Date: Miercuri, 2012-02-15, 8:16 PM | Message # 21 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 6 ]
|
|
|
Ma bucur ca s-a rezolvat:) nsg mai invata sa adminezi!
|
|
|
|
Budes |
Date: Miercuri, 2012-02-15, 8:20 PM | Message # 22 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
daca asta e curat.../in fine esti administraator/ are silent aim clar tote gloanele se duc in piept si cap:| in fine... da zack scoatem adminul scoatemi tot eu ma retrag :))) daca e vb ca asta e curat/.
N.S.G - Never Lost
|
|
|
|
Dubstep |
Date: Miercuri, 2012-02-15, 8:29 PM | Message # 23 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 6 ]
|
|
|
tot o tii ma pe a ta:))? uite aici silentaim;) http://www.youtube.com/watch?v=9U_0jNTcgQ0
|
|
|
|
Budes |
Date: Miercuri, 2012-02-15, 8:34 PM | Message # 24 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
am vb cu un prieten admin depe sv akcent,a vazut si el demou si a zis asa .: silent aim (leis) clar dupa cum ii sare tinta
Si descrierea codulu:i
"Leis Setat de AGN - Nu sare tinta doar putin sa nu se vada k aim /Nospreed ON / AIM on 70% The no more !
Cand dai piept lai bulit imediat nu trebe sa dai un incarcator pe el 4gl maxim
Cand dai cap il iei imediat !
Daca dai pe langa nu se duc glonatele in el ! "
N.S.G - Never Lost
|
|
|
|
zack |
Date: Miercuri, 2012-02-15, 8:42 PM | Message # 25 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 12 ]
|
|
|
Daca o fi aparut ceva mai nou in materie de cs hacking poate o fi..eu unu tot cred ca nu e aim.
|
|
|
|