|
Iar am ban :)) ?
|
|
| Dubstep |
Date: Joi, 2012-02-16, 3:07 PM | Message # 1 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 6 ]
|
|
|
|
nu merge sa intru imi zice ca am ban si iar nu stiu de ce :)) .. ma poate lamurii si pe mine cineva:P?
"Rareori ne gândim la ceea ce avem, dar mereu la ceea ce ne lipseşte." (Schopenhauer)
|
|
|
|
|
| Crissy |
Date: Joi, 2012-02-16, 3:10 PM | Message # 2 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 3 ]
|
|
|
|
Poate tia dat cineva cod cu ce nume joci pe cs? fa o cerere unban si daca ai pro tise ia banul mai intai fa cerere unban
Imi cumpar deagle apas click si ai murit
|
|
|
|
|
| Dubstep |
Date: Joi, 2012-02-16, 3:12 PM | Message # 3 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 6 ]
|
|
|
|
cu Dubstep. dar mi-a dat pe ip .. uite ip-ul meu :-?
192.168.111.14
si uite ce imi scrie ..
Connecting to 188.212.106.19:27015 ... You have been banned from this server
si app nu a intrat nimeni cu cod .. aseara nu aveam ban si nici nu am mai intrat de aseara .. doar ce am venit acum de la facultate .. si surpriza :)) am ban..
"Rareori ne gândim la ceea ce avem, dar mereu la ceea ce ne lipseşte." (Schopenhauer)
|
|
|
|
|
| Budes |
Date: Joi, 2012-02-16, 3:14 PM | Message # 4 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
|
:))) cine ta banat ??? creca teoo fi vazut alt admin cum dai cu cod .. si tia dat ban../Adăugat (2012-02-16, 4:14 PM) --------------------------------------------- dar nu erai tu ala care ai ip dinamik??:> si tise schimba?
N.S.G - Never Lost
|
|
|
|
|
| Crissy |
Date: Joi, 2012-02-16, 3:15 PM | Message # 5 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 3 ]
|
|
|
|
Uite eu iti dai pro pentru unban daca mai vera un admin sa fie unban sa zica pro si iti voi da eu unban
|
|
|
|
|
| Dubstep |
Date: Joi, 2012-02-16, 3:16 PM | Message # 6 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 6 ]
|
|
|
|
lol:)) ce cod ma ca am jucat aseara si nu m-a vazut nimeni ca eu nu joc cu cod ti-am mai zis ca am steam:)) .. stai relax .. cred ca e doar o greseala . si daca o luam iar de la inceput si chiar m-a banat un admin vreau sa vad un demo ca jucam eu cu cod hack bla bla sau poze ptr ce am fost banat .. iar :-? .. asa ca astept  Adăugat (2012-02-16, 4:16 PM) --------------------------------------------- sunt pe pc akm .. si am net de la un provider local .. iar pe laptop am de la dolce si e dynamic ip
|
|
|
|
|
| Crissy |
Date: Joi, 2012-02-16, 3:19 PM | Message # 7 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 3 ]
|
|
|
|
Nu vorbi tu cu bla bla bla astapta un pro pentru unban de la alt admin
|
|
|
|
|
| Budes |
Date: Joi, 2012-02-16, 3:20 PM | Message # 8 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
|
aha...ok,ai bft la unban ,eu dau contra
N.S.G - Never Lost
|
|
|
|
|
| Dubstep |
Date: Joi, 2012-02-16, 3:21 PM | Message # 9 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 6 ]
|
|
|
|
ok astept dar vreau sa stiu de ce am ban ? intrebarea asta ma seaca intelegi? ok am ban.. dar pentru ce? vreu o poza un demo orice .. sa ma lamureasca si pe mne cnva!! Adăugat (2012-02-16, 4:21 PM) --------------------------------------------- normal ca dai contra ca te-am facut de rusine ieri :)) ..defapt te-ai facut tu singur cu demo-ul.
|
|
|
|
|
| Crissy |
Date: Joi, 2012-02-16, 3:23 PM | Message # 10 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 3 ]
|
|
|
|
Pe ce mapa ai loat ban?
|
|
|
|
|
| Budes |
Date: Joi, 2012-02-16, 3:23 PM | Message # 11 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
|
de ras :-?? nu am vazut pe nimeni sa rada de demo .. majoritatea au zis cfg cu cod.. frate daca te dragezi nu mai intra pe form ,razi cam des tu
N.S.G - Never Lost
|
|
|
|
|
| Crissy |
Date: Joi, 2012-02-16, 3:25 PM | Message # 12 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 3 ]
|
|
|
|
Deci asa? eu nuti mai dau nici un unban sati dea budes ca nu ai banul de la mine mai faci si nazuri Adăugat (2012-02-16, 4:25 PM) --------------------------------------------- Vino cu ceva dovedzi daca vrei unban
|
|
|
|
|
| Dubstep |
Date: Joi, 2012-02-16, 3:29 PM | Message # 13 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 6 ]
|
|
|
|
CFG cu cod=)) ? ba nene nu vezi ca esti penal .. pai cum sa nu intru ma daca vreau sa joc si tu ma disperi ca am coduri ca nush ce si ma trezesc cu ban.. auzi alta mai noua ... am CFG cu cod :)) vezi ma ca e pe forum cfg-ul l-am postat ..baga-l daca esti in stare si vezi daca are cod :)) daca joci mai bine.. si citeste ca a zis si ideplm ce inseamna un cfg...si nu au ras de demo-ul tau au ras ca nu stii sa adminezi .. dar hai sa nu deschidem iar subiectul.. eu vreau raspunsuri ptr problema de acum.. DE CE AM BAN? CU CE OCAZIE? Adăugat (2012-02-16, 4:29 PM) --------------------------------------------- nu stiu pe ce mapa am luat ban:)) nici macar nu stiu de ce am luat ban .. ca nu eram pe joc cand mi s-a dat ban :)) si nu stiu cu ce ocazie .. nu intelegi ca eu doar ce am venit de la facultate ? nu am avut timp sa joc ..pur si simplu vroiam sa ma conectez si mi-a zis ca am ban.. astept sa intre zack sa lamureasca .. cu voi :-j
|
|
|
|
|
| Crissy |
Date: Joi, 2012-02-16, 3:31 PM | Message # 14 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 3 ]
|
|
|
|
Dubstep tu esti penal cfg lui sNk are norecoil il activezi pe o tasta deci asa ca taci Si se spune administrezi? Stiu ca aveam si eu dar am primit un fuckoff pe un srv nu spun ca fac reclama si avea norecoil deci sunt cfg cu coduri Eu m-am lasat de al de cand am inceput sa am admin pe un srv cu respawn care pacat sa inchis.Asa ca cfg are si ccd
|
|
|
|
|
| Dubstep |
Date: Joi, 2012-02-16, 3:31 PM | Message # 15 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 6 ]
|
|
|
|
eu sa vin cu dovezi ca vreau unban sau voi sa veniti cu dovezi pentru ce mi-ati dat ban:)) ... voi prezentati dovezile :)) ca voi trebuie sa le aveti nu eu ... :)) .. cum ma nene sa vin eu cu dovezi :)) ZACK help:))
|
|
|
|
|
| Crissy |
Date: Joi, 2012-02-16, 3:31 PM | Message # 16 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 3 ]
|
|
|
|
Dubstep tu esti penal cfg lui sNk are norecoil il activezi pe o tasta deci asa ca taci Si se spune administrezi? Stiu ca aveam si eu dar am primit un fuckoff pe un srv nu spun ca fac reclama si avea norecoil deci sunt cfg cu coduri Eu m-am lasat de al de cand am inceput sa am admin pe un srv cu respawn care pacat sa inchis.Asa ca cfg are si ccd
|
|
|
|
|
| Budes |
Date: Joi, 2012-02-16, 3:32 PM | Message # 17 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
|
:))ba esti de groaza frate esti in acelas timp si enervat si naiv :| cum poti frate ??? hai ca nu te mai bag in seama ,si il legatura cu banul ! nustiu cine tiladat ,si nu am fost eu .(punct)\
si nu e trb mea sa aflu cine tio dat ban.
N.S.G - Never Lost
|
|
|
|
|
| Crissy |
Date: Joi, 2012-02-16, 3:33 PM | Message # 18 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 3 ]
|
|
|
|
Uitei eu nu tiam dat nici un ban Poate OWNERII(Seful suprem:)))) Asa ca astept un pro pentru unban de la un owner
|
|
|
|
|
| Dubstep |
Date: Joi, 2012-02-16, 3:33 PM | Message # 19 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 6 ]
|
|
|
|
ce cod ma sa am in cfg:)) arata-mi ma dovezile pozele demo-ul ca am cod in cfg si ca dau de rup:)) sau ce naiba fac...prezentati-mi dovezile pozele .. tot .. demo... asa se face .. se fac poze demo si dupa se da ban nu asa aiurea faci tu presupuneri sau cine mi-a dat ca am eu cod in cfg si sa ii dau ban..sau dai 2-3 HS si ii dau ban ca are cod.. lol frate si a administra e cu totul altceva decat a admina :)) ..mai invata putina romana.. de curiozitate ce cls esti?
|
|
|
|
|
| Crissy |
Date: Joi, 2012-02-16, 3:35 PM | Message # 20 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 3 ]
|
|
|
|
Sunt clasa a 11 copile si vb cum vreau nu tiam dat eu ban deci nu am demo ce nu intelegi ?
|
|
|
|
|
| Dubstep |
Date: Joi, 2012-02-16, 3:37 PM | Message # 21 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 6 ]
|
|
|
|
ok il astept pe zack .. pacat de srv .. cu asa admini :-j.. eu joc si pe extream daca ati auzit .. dar imi place si aici si imi pare rau ca sunt unii ca NSG asa care habar nu au de admin.. pacat.. si oricat v-ati certa cu mine ..stiti ca eu am dreptate pt ca un ban nu se ia fara dovezi ... am terminat astept un pro sau sa mi se prezinte pozele demo-ul .. si aia e .. il astept pe zack mai degraba:) Adăugat (2012-02-16, 4:37 PM) --------------------------------------------- ti se pare ca sunt copil daca merg la facultate:)) ? ia da-mi id-ul tau
|
|
|
|
|
| Crissy |
Date: Joi, 2012-02-16, 3:39 PM | Message # 22 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 3 ]
|
|
|
|
Stiu mai nu trb sami spui tu cu banul nu ti-lam dat eu asa ca nam demo Sa vedem ce zica cata daca vrea unban sau ramai cu ban Adăugat (2012-02-16, 4:39 PM) --------------------------------------------- Si pentru ce ai zis despre admini daca erai pe srv cata shegi smoker sau guaje aveai destroy.Eu nu tiam dat ban deci nam demo nu ma mai implica ca ma si doare mana decand scriu
|
|
|
|
|
| Dubstep |
Date: Joi, 2012-02-16, 3:40 PM | Message # 23 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 6 ]
|
|
|
|
ok. mai am o intrebaree.. daca joaca unul din oras cu mine care are net de la acelasi provider si ia ban .. imi baneaza si mie ? oare daia sa fie .. ca alta explicatie nu gasesc ca nu cred ca are nimeni demo sau poze ca nu am jucat:) .. am mai auzit treaba asta si daia intreb
|
|
|
|
|
| Budes |
Date: Joi, 2012-02-16, 3:40 PM | Message # 24 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
|
Dubstep frate cum poti fi asa nesimtit :| taci acolo si asteapa :| Cine te crezi ??? 2 admini si tu tot cu gura mare ?? cenzureazati comportamentul.daca vrei unban,
N.S.G - Never Lost
Edited by:Budes - Joi, 2012-02-16, 3:44 PM
|
|
|
|
|
| Dubstep |
Date: Joi, 2012-02-16, 3:41 PM | Message # 25 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 6 ]
|
|
|
|
am jucat aseara cu guaje si nu mi-a dat nici ban nici destroy nimic.. si erai si tu pe cs_italia..:) Adăugat (2012-02-16, 4:41 PM) --------------------------------------------- ok am zis ca astept stai relax:) .. ca nu sunt nesimtit:) .. astept ..doar pusesem o intrebare mai sus daca e posibil sa se intample ce am intrb..
|
|
|
|
|