|
Reclamatie nepotu.
|
|
| Ideplm |
Date: Sâmbătă, 2012-02-18, 9:25 PM | Message # 1 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 4 ]
|
|
|
|
Buna am facut acest topic pentru al reclama pe nepotu . Am primit gag la cs_deagle 10 minute , Motiv "spam" , apoi la Aztec am luat slap 30 hp (avem 27hp) am murit pentru block , cica . Nepotu cred ca era primu apoi eu si mai era liviu in spatele meu la usa de la aztec . Ma intorc nu pot sa ies de liviu si nepotu la fel e blocat in mine si eu imi priesc slap si apoi cand ii explic , am scris "ba tu esti prost?" pentru ca ia-m explicat si el nooo tot eu sunt de vina si am primit gag 30 DE MINUTE .
╱╱┏╮╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱ ╱╱┃┃╱╱╱┳╱┓┳╭┫┳┓╱ ▉━╯┗━╮╱┃╱┃┣┻╮┣╱╱ ▉┈┈┈┈┃╱┻┛┛┻╱┻┻┛╱ ▉╮┈┈┈┃╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱ ╱╰━━━╯╱╱╱
|
|
|
|
|
| Budes |
Date: Sâmbătă, 2012-02-18, 9:53 PM | Message # 2 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
|
da eram si eu si iam zis ca nu a facurt bine ca tia dat asa mult si iam zis ca trebuia pt asta intre 3 si 5 min...dar...nustiu ce a fost in capul lui ca mia zis : a injurat un admin... si eu nu iam mai zis nimik...
N.S.G - Never Lost
|
|
|
|
|
| Nepotu |
Date: Sâmbătă, 2012-02-18, 10:54 PM | Message # 3 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 8 ]
|
|
|
|
1. nu trebuia sa ma faci u pe mn "prost" 2. pt block - slap Eu la aztec m am dus primu ( la usa) dupa vii u cu ink 1 ) trag ceva timp si ma intorc,dar hopa unde sa ma duc block in sp, u cu celalalt vroiati in fata... ati fi putut astepta k sa iasa omu doara suntem toti din aceeasi team 3. la gag recunosc k am dat prea mult.
|
|
|
|
|
| Ideplm |
Date: Sâmbătă, 2012-02-18, 10:58 PM | Message # 4 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 4 ]
|
|
|
|
1) Am luat gag la deagle pe nedrept nici prima runda nu o inceput bine ma trezesc cu gag 10 minute motiv spam 2) ba da nu e vina mea ca eu am vrut sa ma intorc, dar daca ala nu so dat ce sa fac ? 3) am scapat de crissy ai aparut tu , cel/cea care strica jocul prin reguli ridicole si stricte !!!!
Edit : Te-am jignit pt ca dupa ce-ti explicasem am luat direct gag si am mai putut zice Replica aceea in rest mut la 3 mape la rand - Edit : Mai intai se face ATENTIONAREA apoi pedepsirea.
╱╱┏╮╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱ ╱╱┃┃╱╱╱┳╱┓┳╭┫┳┓╱ ▉━╯┗━╮╱┃╱┃┣┻╮┣╱╱ ▉┈┈┈┈┃╱┻┛┛┻╱┻┻┛╱ ▉╮┈┈┈┃╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱ ╱╰━━━╯╱╱╱
Edited by:Ideplm - Duminică, 2012-02-19, 2:05 PM
|
|
|
|
|