[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Moderatorul forumului: Nepotu  
Reclamatie Nepotu
wtf Date: Duminică, 2012-02-19, 11:35 AM | Message # 1
Awards: 1
Aveţi
Reproofs:
Respect
[ 1 ]
...Nu a dat la vot mai multe mape...
Eram pe awp_india...el a dat de 2 ori daca vrem de_dust2x2 si majoritatea am votat contra deci nu s-a strans numaru' de voturi pt schimbare...
No da macar 2 mape sa bage la vot ca daca el vrea dust2x2 nu inseamna ca si noi vrem...

Regulametu'-i Sacru

14. La vot se dau minim 2 harti, in ultimele 5 minute, dar nu de acelasi fel

Edited by:wtf - Duminică, 2012-02-19, 11:53 AM
Budes Date: Duminică, 2012-02-19, 12:04 PM | Message # 2
Awards: 3
Aveţi
Reproofs:
Respect
[ 9 ]
ai si dovada?
si eu am observat ca da dor o mapa la vot .. dar na trb si dovada.

N.S.G - Never Lost

Nepotu Date: Duminică, 2012-02-19, 12:10 PM | Message # 3
Awards: 4
Aveţi
Reproofs:
Respect
[ 8 ]
am dar mai multe mape la vot printre care 35hp, fy_dust, aim_taliban, aim_aztec de_dustvsaztec si nu le are serveru.Am dat la vot o mapa dintre cele mentionate + de_dust2x2.
Mie nu mi a mai aparatu votul final si am pus pe de_dust2x2 deoarece mai era putin timp si nu mai aveam timp de inca 1 vot.
wtf Date: Duminică, 2012-02-19, 12:20 PM | Message # 4
Aveţi
Reproofs:
Respect
[ 1 ]
la momentu' ala m-am gandit sa nu il reclam ca na...si nu am facut poza...dar daca tot am intrat pe forum de ce sa nu il reclam pt ca e dreptu nostru sa algem 1 din 2 sau mai multe
daca zici ca l-ai observat si u, sunt sigur ca nu esti singuru', . . .

Nepotu, dar fy_snow, awp_circular sau altele nu?

Edited by:wtf - Duminică, 2012-02-19, 1:45 PM
Nepotu Date: Duminică, 2012-02-19, 12:50 PM | Message # 5
Aveţi
Reproofs:
Respect
[ 8 ]
Eu vreau sa mai schimb mapele nu aceleasi care se dau la vot in fiecare zi (fy_snow de_dust2x2 fy_buzzkill etc).Mai sunt si alte mape mici si care nu s-au jucat 32_aztecworld, 123kill, aim_ak-colt, aim_crazyjump, aim_snow_tundrav2 etc
Ideplm Date: Duminică, 2012-02-19, 1:45 PM | Message # 6
Aveţi
Reproofs:
Respect
[ 4 ]
No , si eu am prins un admin care o dat prima dat la vot doar ddx2 si apoi dupa ce am dat toti contra o dat iara aceasi mapa :| cred ca era nepotu singuru admin de pe svs. In plus votu se da altfel . Exista o comanda in consola votemap adminul trebuie sa verifice daca are vrun vot si sa puie 2 de acolo sau 1 si 1 care doreste el tongue

╱╱┏╮╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱
╱╱┃┃╱╱╱┳╱┓┳╭┫┳┓╱
▉━╯┗━╮╱┃╱┃┣┻╮┣╱╱
▉┈┈┈┈┃╱┻┛┛┻╱┻┻┛╱
▉╮┈┈┈┃╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱
╱╰━━━╯╱╱╱
Nepotu Date: Duminică, 2012-02-19, 4:19 PM | Message # 7
Aveţi
Reproofs:
Respect
[ 8 ]
Ce treaba are votemap cu amx_votemap ? Nu ai inteles k am dat 2 mape si 1 nu o avea serveru.Eu nu aveam de unde sa stiu k nu o are pt k nu este listmaps + k ar trebui sa se puna si /lastmaps.
Ideplm Date: Duminică, 2012-02-19, 4:55 PM | Message # 8
Aveţi
Reproofs:
Respect
[ 4 ]
Amice , eu de fiecare data bag in consola votemap 7 (awp _ india) ca sa nu se treazeasca vrunu cu o mapa ca DE_Storm:)) si sa imi strice jocul. Tu trebuie sa te uiti la comanda votemap sa vezi daca macar 1 o votat ,daca nu o votat bagi ce vrei tu in rest nu "_"

╱╱┏╮╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱
╱╱┃┃╱╱╱┳╱┓┳╭┫┳┓╱
▉━╯┗━╮╱┃╱┃┣┻╮┣╱╱
▉┈┈┈┈┃╱┻┛┛┻╱┻┻┛╱
▉╮┈┈┈┃╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱
╱╰━━━╯╱╱╱
Nepotu Date: Duminică, 2012-02-19, 5:26 PM | Message # 9
Aveţi
Reproofs:
Respect
[ 8 ]
Unde scrie asta?k la regulament admini nu este.Si dak tu votezi awp_india inseamna k eu la fiecare vot trebuie sa o pun? Alte harti nu mai sunt? Sau nu stii altele in afara de snow, dust, india. Ast un raspuns de la un ADMINISTRATOR.
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: