Propunere sunet
|
|
wtf |
Date: Duminică, 2012-02-26, 9:18 PM | Message # 1 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 1 ]
|
|
|
Deci asculta azi Ideplm pe skype O manea - Man down - de la minune ala- si ma gandii eu la o chestie: stiti cand ramane 1 vs 1? se voteaza atunci.......Ideea este ca atunci cand raman 1vs1, iar daca din acei 2, moare 1 sa zica :-MAN DOWN MAN DOWN MAN DOWN-: na suna cam prostesc da de comedie merge :))
|
|
|
|
|
wtf |
Date: Luni, 2012-02-27, 4:10 PM | Message # 3 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 1 ]
|
|
|
din melodie...din manea prostie iese :))
|
|
|
|
|
Ideplm |
Date: Luni, 2012-02-27, 4:53 PM | Message # 5 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 4 ]
|
|
|
Ma militehnicus (Venom) este o propunere si orcum mere in gluma cum e si sefu, ca numa' tu o puneai in fiecare runda :)) PRO !!!
Edit: Am uitat o virgula Edit 2 : Ce ba eu ascultam :)) =)) e buna asta , iar tu la celalalt capat al microfonului invatai Luceafarul integral asa-i :)) Ce le dai cu sloavele :)) Bine , ba sacrule , nepreganitule , daca intram pe contu tau de pe Tube creca ai toate manelele incepand cu GUTzA , MUTzA , PUTzA si restu Edit 3 : http://www.youtube.com/watch?v=cXpdxzrs6jc Mircea badea :X la asta ma uitam nu ca ascultam :))
╱╱┏╮╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱ ╱╱┃┃╱╱╱┳╱┓┳╭┫┳┓╱ ▉━╯┗━╮╱┃╱┃┣┻╮┣╱╱ ▉┈┈┈┈┃╱┻┛┛┻╱┻┻┛╱ ▉╮┈┈┈┃╱╱╱╱╱╱╱╱╱╱ ╱╰━━━╯╱╱╱
Edited by:Ideplm - Luni, 2012-02-27, 5:05 PM
|
|
|
|
Nepotu |
Date: Luni, 2012-02-27, 6:09 PM | Message # 6 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 8 ]
|
|
|
Asa ceva nu se va pune pt k este deja un sunet cand ramane 1vs1. Dak aveti sunete pt tastare cuvant in chat sunt bine venite.
|
|
|
|
wtf |
Date: Luni, 2012-02-27, 7:20 PM | Message # 7 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 1 ]
|
|
|
@Ideplm tu ai contu meu de youtube si poti sa vezi ca am numa house, dance, electro, reggae, dubstep etc
|
|
|
|
MiHaiTa |
Date: Miercuri, 2012-03-14, 11:56 AM | Message # 8 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 0 ]
|
|
|
CONTRA urasc manelele... daca va ganditi la alta melodie cine stie poate merge...
|
|
|
|
VenoM |
Date: Miercuri, 2012-03-14, 4:23 PM | Message # 9 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
pai oricum nu o sa se bage daca nu sa bagat pana acum deci e bine pentru noi si naspa pentru manelisti :))
|
|
|
|
MiHaiTa |
Date: Miercuri, 2012-03-14, 4:25 PM | Message # 10 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 0 ]
|
|
|
din cate stiu era o melodie scurta pe care o bagau la 1 v 1 ceva cu i am the one and the only... :))
|
|
|
|
VenoM |
Date: Miercuri, 2012-03-14, 4:48 PM | Message # 11 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
:)) eu nu am vazut pe nici un server sa fie bagata vreo melodie de genul asta.. dar oricum daca nu se baga lamele nu are rost sa vorbim despre melodii..
|
|
|
|