|
Spuneti-va parerea
|
|
| Budes |
Date: Marţi, 2012-03-13, 6:38 PM | Message # 1 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
|
Din cauza ca multi jucatori spuneau pe servar ca eTe^Na ar ava cod (wall). Eu mam gandit sai fac 2 demouri si sa le postez pe forum ca toata lumea sasi dea cu parerea aici nu pe servar...asa ca dativa cu parerea ce credeti voi.
DEMO 1 : http://www.mediafire.com/?g0jl9im4rid90l2 DEMO 2 : http://www.mediafire.com/?t14872mmbb5mj85
N.S.G - Never Lost
|
|
|
|
|
| VenoM |
Date: Marţi, 2012-03-13, 6:51 PM | Message # 2 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
|
eo zic ca nu am avut wlal fiindca nu am avut :)) + mi-ai facut si poze.. mai vrei dovezi? De curiozitate o sa ma uit totusi peste demouri desi nu trebuia sa deschizi topic aici ci la Reclamatii.
|
|
|
|
|
| Budes |
Date: Marţi, 2012-03-13, 6:56 PM | Message # 3 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
|
nu e o reclamatie.. e o intrebare adresata de mine catre toti jucatorii depe servar .
N.S.G - Never Lost
|
|
|
|
|
| VenoM |
Date: Marţi, 2012-03-13, 6:57 PM | Message # 4 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
|
pai daca ma acuzi de un cod este o reclamatie.. in fine nu conteaza abea astept pareri si sa vad cine zice ca am avut wall..
|
|
|
|
|
| Nepotu |
Date: Marţi, 2012-03-13, 10:17 PM | Message # 5 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 8 ]
|
|
|
|
Pe demo nu m-am uitat, dar de cand playerii decid soarta jucatorilor/adminilor?Nu zic k nu isi dau seama k ar fi cod sau nu, dar majoritatea sunt lipsiti de experienta in adminat. Dak vroiai sa ne dam cu parerea puteai face un topic la ADMINS ONLI, k nu degeaba am facut acea categorie in care sa aiba acces doar adminii.
|
|
|
|
|
| Budes |
Date: Marţi, 2012-03-13, 10:28 PM | Message # 6 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
|
da.ok,asa osa fac pe viitor.
N.S.G - Never Lost
|
|
|
|
|
| MiHaiTa |
Date: Miercuri, 2012-03-14, 2:43 AM | Message # 7 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 0 ]
|
|
|
|
din acele demo-uri nu prea reiese ca ar avea wall... asteptam parerile altor playeri...
|
|
|
|
|
| VenoM |
Date: Miercuri, 2012-03-14, 5:46 AM | Message # 8 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
|
mersi mihaita :P doar ca in primul demo se vede ca adminul budes sub numele de kiwi imi face niste poze. am sa postez si acele poze sa nu mai fie nelamuriri. Totusi nush de ce a mai facut topicul daca mi-a facut poze.. uitati si pozele: http://www.mediafire.com/imageview.php?quickkey=qf2q7bb1opsvk3s http://www.mediafire.com/imageview.php?quickkey=vfa4qovn1s8qofk http://www.mediafire.com/imageview.php?quickkey=js3sw9b5xrmabpr Acum aveti si dovada ca nu am cod. Sa incheiem odata cu asta..
Edited by:VenoM - Miercuri, 2012-03-14, 5:52 AM
|
|
|
|
|
| Nepotu |
Date: Miercuri, 2012-03-14, 7:43 AM | Message # 9 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 8 ]
|
|
|
|
Ss-urile nu valoreaza 2bani pt mn.Deoare in ziua de azi a aparut ANTISS.Deci cel mai sfant e demo.
|
|
|
|
|
| MiHaiTa |
Date: Miercuri, 2012-03-14, 11:34 AM | Message # 10 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 0 ]
|
|
|
|
la anti ss nu apare nimic pe radar la ultima poza... din cate observ radarul in ultima poza e ok... stiu asta de cand jucam pe alte servere...
|
|
|
|
|
| Budes |
Date: Miercuri, 2012-03-14, 3:14 PM | Message # 11 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
|
in ainte sai fac pozele lam anuntat zicandui ; facem niste poze ete^na si a fost deacord ,deci ...daca avea un wall pe buton la oprit...
N.S.G - Never Lost
Edited by:Budes - Miercuri, 2012-03-14, 3:15 PM
|
|
|
|
|
| Nepotu |
Date: Miercuri, 2012-03-14, 3:38 PM | Message # 12 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 8 ]
|
|
|
|
Cn v-a zis k la antiss nu iese radaru? Playerul nu se anunta cand se executa o comanda pe el.
|
|
|
|
|
| VenoM |
Date: Miercuri, 2012-03-14, 4:28 PM | Message # 13 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
|
Budes, eu de unde am putut sa stiu ca esti admin? Nu am avut nici cea mai mica ideea ca ai admin si pe numele ala.. Chiar daca aveam cod nu il dezactivam deoarece nu am stiut ca esti admin.. Dar nu am avut cod. Daca cineva joaca mai bine imediat trebuie sa aiba cod? Nu toata lumea joaca cu coduri ca sa ajunga in top.. Si tu zici ca am avut cod.. lol mah... nu poti sa joci bine ca zic astia ca ai cod.. Atunci nu mai anunta cand faci poze ce naiba daca zici ca eu am cod nu mai anunta cand imi faci poze.. daca dupaia zici ca l-am dezactivat..
Edited by:VenoM - Miercuri, 2012-03-14, 4:30 PM
|
|
|
|
|
| MiHaiTa |
Date: Miercuri, 2012-03-14, 4:30 PM | Message # 14 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 0 ]
|
|
|
|
un owner de pe un server important mi-a spus faza cu radarul... mi-a aratat si poze si in ultima poza nu se vedea nimic pe radar nici un jucator... in fine poate avea ceva bagat pe server deci nu bag mana in foc ca merge pe orice server...
|
|
|
|
|
| Budes |
Date: Miercuri, 2012-03-14, 4:32 PM | Message # 15 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
|
oo wow ooo VenoM, oprestete ma nu te mai ambala asa "mah" :))) stai linistit.
N.S.G - Never Lost
|
|
|
|
|
| MiHaiTa |
Date: Miercuri, 2012-03-14, 4:33 PM | Message # 16 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 0 ]
|
|
|
|
asa am patit si eu pe multe servere... aia nici nu se mai oboseau sa faca poze:)) direct destroy...
|
|
|
|
|
| Budes |
Date: Miercuri, 2012-03-14, 4:37 PM | Message # 17 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
|
ooo MiHaiTa, VenoM, BUNILOR!!! nu mai faceti atatea re-play ca osa fiti descalificati din concurs ;)) ,cea ce nu cred ca vreti...
N.S.G - Never Lost
|
|
|
|
|
| MiHaiTa |
Date: Miercuri, 2012-03-14, 4:39 PM | Message # 18 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 0 ]
|
|
|
|
am raspuns la intrebarile de mai sus... nu cred ca am facut ceva gresit...
|
|
|
|
|
| Budes |
Date: Miercuri, 2012-03-14, 4:43 PM | Message # 19 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
|
e vorba ca ai raspuuns la toate toplicurile dela discuti servar!! chiar si la unerle incheiate de 2 luni :|
N.S.G - Never Lost
|
|
|
|
|
| VenoM |
Date: Miercuri, 2012-03-14, 4:57 PM | Message # 20 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
|
Budes, cine ti-a spus ca m-am ambalat.. Dar tie ti-ar fi convenit sa iti fac eu asa demo-uri si sa fi tu acuzat de wall? Nu cred ca ti-ar conveni nici tie sa fi acuzat de wall mai ales cand stii ca nu ai.. Cum crezi ca ma simt eu? Ma acuzati cu wall dar eu nici nu am jucat.. ce vrei acum sa zic?
|
|
|
|
|
| Budes |
Date: Miercuri, 2012-03-14, 4:59 PM | Message # 21 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
|
sa lasi lumea sa zica ...
N.S.G - Never Lost
|
|
|
|
|
| VenoM |
Date: Miercuri, 2012-03-14, 5:02 PM | Message # 22 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
|
Budes eu doar am vorbit cu MiHaita.. si i-am explicat.. de ce sa fim dati afara din concurs.. i-am explicat cum sta treaba.. Acum nu trebuie sa iti fie ciuda fiindca te-am intrecut la mesaje.. Este un concurs.. Si oricum eu chiar vreau sa am steam.. Tu ai si nu iti trebuie asa de mult.. + ai zis ca nici macar nu participi fiindca ai steam + de cand este luata decizia despre un admin de catre jucatori? CATA decide ce va face.. daca el spune ca am avut wall (desi este nedrept.. si nu am avut) asta este sa imi faca ce crede el ca trebuie..
Edited by:VenoM - Miercuri, 2012-03-14, 5:04 PM
|
|
|
|
|
| MiHaiTa |
Date: Miercuri, 2012-03-14, 5:04 PM | Message # 23 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 0 ]
|
|
|
|
lasal ma sa sufere in tacere... nu ti mai bate capu cu budes asta
|
|
|
|
|
| Budes |
Date: Miercuri, 2012-03-14, 5:08 PM | Message # 24 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
|
MiHaiTa, nu ai auzit :)) parerea ta nu ne intereseaza ,sufera tu in tacere .. BFT !
N.S.G - Never Lost
|
|
|
|
|
| VenoM |
Date: Miercuri, 2012-03-14, 5:13 PM | Message # 25 |
|
|
|
Aveţi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 9 ]
|
|
|
|
pai nu vreau sa sufere deoarece stiu ca suntem prieteni... Acum daca si el crede ca am avut wall.. atunci nu prea stie cs.. dar totusi suntem prieteni si nu ma supar pe el.. P.S. Chiar vreti sa aflati de ce vreau atat de mult contul de steam? Deoarece bunica mea cea care m-a crescut pana la 5 ani este bolnava la spital.. Nu vreau sa joc pe steam.. Incerc sa fac cat mai multi bani posibili... Eu i-am dat toti banii mei, Iar mama i-a dat cat a putut si inca ii da.. Dar ea nu este la fel de ingrijorata ca si mine deoarece s-au cam certat si nu prea vorbesc.. Dar pentru mine bunica inseamna foarte mult si incerc sa o ajut cat de mult pot.. chiar daca fac foarte putini bani :| Sper oricum ca o sa fac rost de bani si o sa ii se faca operatia ca sa se vindece :| Asa ca sa nu te superi pe mine fiindca vorbesc atat de mult Budes, :|
|
|
|
|
|